Restoran Košuta

Restoran Košuta, idealno je mesto za organizaciju svih vrsta svečanosti, bilo da je to proslava rođendana, krštenje, svadba, srebrna ili zlatna svadba, svečani porodični ručak, matura, proslava godišnjice ili okupljanje starih prijatelja.
Pored privatnih proslava, restoran Košuta je adekvatan i za organizaciju seminara, konferencija, prezentacije, poslovne koktele, ručkove, team building i sl.
Za Vas izdvajamo prostor svečane sale sa kapacitetom do 170 sedećih mesta, ili do 300 mesta u koktel varijanti.
Naše ljubazno osoblje i domaća kuhinja kao savršen spoj – neprevaziđen kvalitet i višedecenijska tradicija jesu pravi recept za Vaš savršen dan.
Pored velike svečane sale, Vašu proslavu možemo organizovati i u elegantnoj staklenoj VIP sali kapaciteta do 50 sedećih mesta, idealnoj za proslavu rođendana, krštenja i ostalih svečanosti.
Osim vrhunski opremljenog prostora i ukusne hrane, na raspolaganju Vam je i besplatan parking kapaciteta do 100 vozila, odlična klimatizacija i ventilacija, predivna led rasveta, dobro ozvučenje, WIFI, prostorija za garderobu, baby zoo vrt, staza za boćanje.
Najlepši beg iz gradske buke jeste boravak u našoj letnjoj bašti kapaciteta do 500 mesta, gde je dozvoljena kreativnost i sve Vaše neobične ideje za specifičnim uređenjem.

O nama

Restoran Košuta – tradicija koja ne prestaje!
Skrivena od očiju javnosti, izdvojena od gradske vreve, u savršenom prirodnom sklopu, u srcu Košutnjaka, za Vas otvara svoja vrata – Košuta.
Restoran Košuta, simbol Beograda, sa tradicijom dužom od 60 godina čini zadovoljstvo u uživanju tradicionalne srpske kuhinje. U najlepšem delu Beograda, osetićete miris i ukus planinskih polja Hercegovine uz pršut, vino i kozji sir kao i Zlatiborsku idilu uz jagnjeće pečenje i teletinu ispod sača.

Jelovnik

Mirna, sa domaćinskom atmosferom, prostranom letnjom baštom, pogledom na jezero, Košuta privlači zauvek. Ukoliko ste spremni da zakoračite u raj na Zemlji, naša vrata su Vam otvorena – dođite i uverite se da je upravo briga o Vama učinila da postanemo nezaobilazna tradicija mnogih. A ko zna, možda upravo i Vaša! Kvalitet se piše godinama postojanja – Vaša Košuta!

hrana

cene

usluga