Venčanje je jedan od najznačajnijih i najveselijih događaja u našim životima. Sliku srećne mlade u savršenoj venčanici, zgodnog mladoženju okruženim prijateljima i rodbini smeštamo u onu fijoku lepih sećanja. Dan za koji su se svi pripremali i iščekivali toliko dugo je došao. Prijatelji su izabrali svoju toaletu, poneli poklon i došli na proslavu naoružani samo dobrim raspoloženjem.
Za mladence, venčanje i sama svadba, ima nekako drugačiji prizvk. Osim te čuvene treme i rečenice, “ok, ovo je novi i veliki korak za nas”, tu je i organizacija tih koraka. Svi težimo da venčanje bude samo jednom u životu, zato je potrebno: zakazati matičara, rezervisati restoran, izabrati bend, prvi ples, tortu, dekoraciju, fotografa, haljinu, odelo, burme iI sl.
Prvi koracu za organizovanje svadbe u Beogradu jeste odabir restorana. Ukoliko ranije rezervišete, pre ćete naći slobodan termin koji je po vašoj želji. Ali termin je najmanji problem, sala za svadbu po ukusu mladenaca je veći. Beograd je veliki grad I kao takav nudi velik izbor restorana sa različitim ponudama, enterijerom, cenama i ugođajem.
Menadžer restorana Košuta Željko Milošević ističe da “Mladenci vrlo posvećeno traže restoran koji predstavlja njih i nekako njihov senzibilitet. Enterijer, kao i sam eksterijer, sa kuhinjom i ponudom jela, profesionalnom uslugom igra veliku ulogu pri izboru samog restorana. Mi u Košuti pravi smo srećnici, restoran je na prelepoj lokaciji, u srcu Košutnjaka, sa ogromnim besplatnim parkingom. Renovirana i elegantna sala kapaciteta do 170 mesta, prijatnih tonova i dekadentnog osvetljenja daje nam odlične povratne komentare od mladenaca i gostiju. Sa tradicijom dugom preko 60 godina, Košuta svakako spada u red restorana koji zna sve tajne ugostiteljskog zanata. Organizovanje prelepe svadbe svakako da je naša specijalnost, a uz pomoć naših stalnih saradnika, već na prvom koraku, mladencima mnogo odmažemo gratisima ili specijalnim cenama za dekoraciju, fotografa, tortu, bend, limuzinu, trubače, vatromet, pozivnice i još mnogo drugih stvari.”
Organizacija svadbe i venčanja može da nas košta vremena i živaca, ali kada dođe kraj tog dana, kada zatvorite oči na trenutak osetite te mirise ukusne hrane i žamor veselih gostiju, znate da ste napravili dobar izbor, na samo izborom supružnika, nego i odličnog restorana koji je tu da isprati sve ono što ste vi zamislili.

Restoran košuta

Restoran amphora